درد انگشتان دست در حرکت مفاصل و فعالیتهای روزمره افراد تاثیرگذار است.
دلایل مختلفی از جمله جراحات، عفونتها، مشکلات مرتبط با تاندون و…. میتواند در ایجاد چنین مشکلی نقش داشته باشد.
در ادامه توضیحات بیشتری در خصوص علت درد انگشتان دست خواهیم داد.
آسیب وارد شدن به دست و انگشتان دست از مشکلاتی بسیار شایع است. در واقع این مشکل بیشتر در افراد ورزشکار و افرادی که از ابزارهای سنگین استفاده میکنند، بسیار رایج است. این آسیبها میتواند در چنین حالتی ایجاد شده باشد:
چنین آسیبهایی میتواند منجر به درد، تورم و کاهش تحرک شود. در موارد شدیدتر ممکن است انگشت دست به دلیل آسیب شدیدی که وارد شده است، دچار دررفتگی، شکستگی و… شده باشد.
این بیماری زمانی رخ میدهد که غلاف تاندون در قسمت پایه انگشت ملتهب شود. همچنین زمانی که بیمار سعی میکند انگشتان خود را حرکت دهد، دچار گرفتگی یا قفل شدگی میشود. از علائم انگشت ماشه ای میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این علائم ممکن است زمانی که فرد از خواب بیدار میشود یا پس از عدم فعالیت طی طولانی مدت، بدتر شود. پزشکان علت دقیق ایجاد چنین عارضهای را نمیدانند؛ اما، با این حال آسیبهایی مانند دیابت و آرتریت روماتوئید ممکن است خطر ابتلا به آن را در افراد افزایش دهد.
درمان انگشت ماشه ای شامل استراحت دادن به دست و بیحرکت نگه داشتن انگشت دست است. استفاده از آتل میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.
پزشک برای افرادی که علائم شدیدتری دارند، ممکن است تزریق استروئید را برای کاهش درد و التهاب تجویز کند.
سندرم تونل کارپال، عصب مدیان را که از این قسمت از مچ دست عبور میکند، تحت تاثیر قرار میدهد. اگر این عصب داخل تونل فشرده یا متورم شود، میتواند علائمی مانند درد، سوزن سوزن شدن و بی حسی در انگشتان دست را به همراه داشته باشد.
احساس درد ممکن است از انگشتان دست شروع شود و تا سمت بازو ادامه پیدا کند. معمولا علائم بهتدریج ایجاد شده و با گذشت زمان بدتر میشود.
در صورتی که این بیماری به موقع درمان نشود، قطعا گسترش مییابد. درمان به شدت علائم فرد بستگی دارد. بهطور کلی علائم این بیماری شامل موارد زیر است: